- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

Kurirske službe u Srbiji dobile konkurenciju iz inostranstva – „privatnu poštu“

CC0 / Pixabay / Kurirska služba
Kurirska služba - Sputnik Srbija, 1920, 11.12.2021
Pratite nas
Poznata američko-italijanska kurirska služba „Mail Boxes Etc.“ (poznata i pod imenom privatna pošta, kako je često nazivaju) stigla je i u Srbiju. Svoju prvu lokaciju na domaćoj teritoriji otvorila je u Beogradu, a uskoro će se naći na još 25 lokacija širom Srbije.
Iz „Mail Boxes Etc.“ poručuju da korisnici njihovih servisa od njih mogu da očekuju daleko bržu isporuku paketa od one na koju su do sada navikli, poštanske pretince i adrese za sve firme i startapove, kompletno uređenje izvoznih papira i ubrzane postupke isporuka inostranih pošiljki kako onih koji pristižu u Srbiju, tako i onih koji se šalju iz Srbije. Mail Boxes Etc. je poznat i po tome da izrađuje kompletne reklamne materijale za svoje klijente, kao i da realizuje različite reklamne aktivnosti.
„Ljudima i kompanijama je ovde preko glave loše organizovanih kurirskih službi, jednog neljubaznog pristupa prilikom isporuka paketa i generalno sve češćih kašnjenja isporuka. Znam konkretno primere mnogih veb šopova koji imaju problema (i koji su mi se žalili) sa kurirskim službama gde gube mnogo novca jer su iste loše organizovane. Sa „Mail Boxes Etc.“ definitivno toga neće biti”, kaže Stefan Šurlan, vlasnik ove franšize u Srbiji, prenosi Bizlajf.
Dolazak „Mail Boxes Etc.“ na ove prostore je ujedno i velika šansa za mlade i sve koji traže dobar i stabilan posao jer ova kurirska služba uveliko traži nove franšizere na teritoriji cele zemlje.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala