Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Uhapšen komunalni milicajac zbog zelenašenja: Za dug od 30.000, uzeo kamatu od 100.000 evra /video/

© Foto : Youtube/Portal Zrenjaninski/PrintscreenHapšenje komunalnog policajca u Zrenjaninu zbog zelenašenja
Hapšenje komunalnog policajca u Zrenjaninu zbog zelenašenja - Sputnik Srbija, 1920, 10.12.2021
Pratite nas
Komunalni milicajac iz Zrenjanina Z. G. (49) uhapšen je zbog sumnje da se bavio zelenašenjem i da je od čoveka kome je pozajmio 30.000 evra uzeo 100.000 evra.
Pripadnici zrenjaninske policije su u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Zrenjaninu, uhapsili Z. G. (49) iz Zrenjanina, zbog sumnje da je počinio krivično delo zelenaštvo, i G. P. (46) iz Novog Sada, osumnjičenog za krivično delo zelenaštvo u pomaganju.
Sumnja se da je Z. G, inače komunalni milicajac, u oktobru 2014. godine pozajmio 30.000 evra šezdesetosmogodišnjem muškarcu iz okoline Zrenjanina, a zatim mu sve do ove godine na ime kamate uzimao novac u ukupnom iznosu od 100.000 evra, prenosi lokalni portal Zrenjaninski.
Uhapšeni G. P. se sumnjiči da je, kao pomoćnik jednog javnog izvršitelja, u oktobru ove godine, protivpravno omogućio Z. G. da od šezdesetosmogodišnjeg muškarca uzme pneumatsku sejalicu.
Osumnjičenima je, po nalogu osnovnog javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, saopštio je MUP.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala