- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Vatromet crveno-belih emocija srušio Kamenolom /video/

© Foto : FK Crvena zvezdaDejan Stanković – trener Crvene zvezde
Dejan Stanković – trener Crvene zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 10.12.2021
Pratite nas
Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, i njegovi fudbaleri znali su kako da proslave plasman kluba u osminu finala Lige Evrope. Vatromet emocija viđen je na čuvenom stadionu u Kamenolomu.
Klub iz Ljutice Bogdana ostvario je jedan od najvećih uspeha u novijoj istoriji kluba, pošto je kao prvoplasirana ekipa prošao u nokaut fazu Lige Evrope.
Prvo mesto Zvezdi je donelo i direktan prolaz među 16 najboljih ekipa drugog po rangu evropskog fudbalskog klupskog takmičenja, što je prvi put da je dogurala tako daleko u ovom veku.
Očekivano emocije su preplavile sve crveno-bele aktere, a posebno emotivan bio je trener Dejan Stanković.
Mesecima se spekulisalo da bi Stanković mogao da napusti Zvezdu i pređe u Sampdoriju, ali i njima je došao kraj pre nekoliko dana kada je presekao i odlučio da ostane u Beogradu makar do kraja sezone.
Iz svega ovoga, odluke da ostane, a zatim i ovakve emocije, vidi se koliko mu znače crveno-bele boje – nešto što ne može da se kupi ili lažira.
Izliv emocija imao je i golman Crvene zvezde – Milan Borjan – koji je u direktnom uključenju posle utakmice sa suzama u očima pričao o uspehu kluba.
„Prolaz bih želeo da posvetim supruzi i sinu, jer upravo znaju koliko je bilo teško meni, kao svima nama igračima. Odsutni smo dugo od kuće, žrtvujemo se za klub i ovako veliki uspeh. Svaka čast saigračima, emocije su prisutne u ovakovim trenutcima. Zvezdasai budite ponosni! Ne stajemo, idemo dalje“, kazao je Borjan.
Zvezda će u petak bez stresa ispratiti žreb za šesnaestinu finala Lige Evrope, a onda će na proleće čekati novi žreb za narednu fazu takmičenja.
Noć za pamćenje – Zvezda preko Brage do osmine finala Lige Evrope!
Ponos ruskog fudbala – čudesno veče u Varšavi za Moskovljane /video/
Incident u Lisabonu – brutalna tuča navijača, uhapšeno 54 Ukrajinaca /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala