- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak Đoković prijavljen za Australijan open!

© Foto : Michael ProbstNajbolji teniser sveta Novak Đoković
Najbolji teniser sveta Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 08.12.2021
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, prijavljen je za Australijan open, saopštili su organizatori prvog Grend slema u sezoni.
Iako ovo nije potvrda da će Đoković igrati na Australijan openu, velika je verovatnoća da će se to dogoditi čim mu se ime nalazi među kandidatima.
Nedeljama unazad spekuliše se da li će Đoković nastupati na prvog Grend slemu sezone zbog obavezne vakcinacije za sve tenisere koji žele učešće u Melburnu.
Kako Novak nije želeo da otkrije da li je vakcinisan ili ne, otud je postojala sumnja da li će igrati na Australijan openu.
S obzirom na to da je prijavljen za Grend slem u Melburnu, pretpostavlja se da je Đoković ispunio sve uslove i da ćemo ga gledati u pohodu na 10. titulu u Australiji, a ukupno 21. GS trofej.
Podsećamo, Đoković je prijavljen za ATP kup koji se održava početkom januara u Sidneju, što je bila prva naznaka da će nastupati u Australiji.
„Prvi nosilac Srbija, predvođena najboljim igračem sveta Novakom Đokovićem, će biti u Grupi A, u kojoj se nalaze još i Norveška, Čile i Španija“, navedeno je u zvaničnom saopštenju ATP-a.
Sada je stigla potvrda da se nalazi i među prijavljenim teniserima za Australijan open, te nam ostaje da vidimo da li će se nešto promeniti.
Šta se desi kada se proda tradicija od 130 godina: „Koga zanima Srbija – Hrvatska u Madridu?“
Kako je „svetac“ Novak Đoković spasao rumunsku teniserku – i zašto se Srbija u nju zaljubila
Objavljen dokaz – Đoković ide u Australiju!?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala