- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Neko ima karakter, neko ga nikada neće imati“ – Stanković žestoko o Italijanu

© Foto : FK Crvena zvezdaFilipo Falko i Mitar Mrkela
Filipo Falko i Mitar Mrkela - Sputnik Srbija, 1920, 08.12.2021
Pratite nas
Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, pred presudnu utakmicu za sudbinu tog tima u Ligi Evrope protiv Brage u Portugaliji, otkrio je da Filipo Falko, fudbaler koji je prošlog januara došao u klub kao veliko pojačanje, neće biti uz tim i oštrim rečima je govorio o njemu.
Falko je postao član Zvezde u transferu vrednom 1,2 miliona evra, odigrao je 29 utakmica, postigao je šest golova i upisao tri asistencije, ali u Ligi Evrope nije imao nikakav učinak na tri meča.
Falko neće biti deo tima Zvezde ni u poslednjem kolu grupne faze evropskog takmičenja, a o tome je govorio Stanković.
„Ima neku povredu... Mislim da bi on mogao malo više da povede računa o sebi, pogotovo o momentima kada nam treba svaki igrač. Možda bi trebalo stisnuti zube, ali to ide od karaktera do karaktera“, naveo je Stanković.
On je napomenuo primere Sekua Sanoga, koji je igrao sa povredom mišića, te Aleksandra Kataija kome ni temperatura od 38,2 nije smetala da se nađe na terenu.
„To su ti karakteri o kojima ja pričam. Nekada nije dovoljno 100 odsto, treba 120. Neko to ima, neko to nema. I nikada neće imati. E tu se pravi razlika, kada treba da se dođe do završnog cilja. Tu dolazimo do onoga što sam ja govorio, da će mi nekad više značiti čovek na terenu, nego igrač. To su oni momenti kada treba stisnuti zube, kada reskirate celog sebe zarad grupe. To je za poštovanje i naklon do neba. Svaka čast. Neko to ima, a neko nema, i nikad neće imati“, dodao je Stanković.
Utakmica između Crvene zvezde i Brage je na programu u četvrtak od 21.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala