- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Dok anđeli spavaju: Verica Rakočević — kosovski gen, moje pogonsko gorivo /video/

Pratite nas
U novom izdanju emisije „Dok anđeli spavaju“, modni kreator Verica Rakočević govorila je o svom kosovskom poreklu, prednostima koje nose zrele godine, ali i današnjem vremenu koje nosi neke nove standarde i kriterijume.
Ona je ispričala kakvu vrstu snage i razmišljanja je u nju utkalo Kosovo, odrastanju, karijeri, suprugu, deci i unucima, ali i kako se nosila sa gubitkom oca koga je neizmerno volela.
Verica Rakočević se osvrnula i na svoje školovanje i kako je, umesto da postane lekar, postala modni kreator i zašto se moramo, kako je istakla, vratiti sebi. Kreatorka je govorila i o tome kako se lišiti ega, o sazrevanju i učenju iz grešaka, ali i o ljubavi, braku i svom odnosu prema veri.
Gošća Marine Rajević Savić ispričala je i kako gleda na sreću i koliko uživa u svom poslu, kao i zašto je inspirišu hrabre i neobične žene poput Fride Kalo, Isidore Dankan i Čučuk Stane i kako su one uticale na njene kolekcije.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala