„Ukusi Hercegovine“ – Srbija i Republika Srpska zajedničkim snagama čuvaju srpsku kulturnu baštinu

© SputnikTrebinje, Republika Srpska
Trebinje, Republika Srpska - Sputnik Srbija, 1920, 04.12.2021
Pratite nas
Zavod za pročavanje kulturnog razvitka, Republički zavod za zaštitu kulturno-istorijskog i prirodnog nasleđa Republike Srpske i Muzej Hercegovine u Trebinju pripremaju zajednički projekat od nacionalnog značaja - knjigu „Ukusi Hercegovine“, koja će na autentičan način predstaviti kulturnu baštinu i istorijsko-etnološko nasleđe Hercegovine.
„Zavod za proučavanje kulturnog razvitka nastavlja da proširuje svoju izdavačku delatnost. Upravo zbog toga naš autorski tim koji vode Dejan Zagorac i Jelena Đorđević, uz podršku naših prijatelja iz Republičkog zavoda i Muzeja Hercegovine, radiće ovu kapitalnu knjigu na koju ćemo svi biti ponosni i koja je prva takve vrste u regionu“, rekao je tim povodom direktor Zavoda za proučavanje kulturnog razvitka Marko Krstić.
© Zavod za proučavanje kulturnog razvitkaFoto Zavod: v.d. direktor Zavoda Marko Krstić i direktorka Republičkog zavoda Jasna Milešević
Foto Zavod:  v.d. direktor Zavoda Marko Krstić i direktorka Republičkog zavoda Jasna Milešević - Sputnik Srbija, 1920, 03.12.2021
Foto Zavod: v.d. direktor Zavoda Marko Krstić i direktorka Republičkog zavoda Jasna Milešević
Predstavnike beogradskog zavoda primila je direktorka Republičkog zavoda za zaštitu istorijskog i prirodnog nasleđa Republike Srpske Jasna Milešević, a sporazum o ovoj međurepubličkoj saradnji potpisan je u radnoj i prijatnoj atmosferi.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala