- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

Srbija među 22 najbolje turističke destinacije u 2022. godini

CC0 / Pixabay / Planina Tara
Planina Tara - Sputnik Srbija, 1920, 04.12.2021
Pratite nas
Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić saopštila je da je renomirani magazin "Condé Nast Traveler" uvrstio Srbiju među 22 najbolje destinacije koje treba da se posete u 2022. godini.
"Veoma smo ponosni na činjenicu da je istaknuta reputacija Beograda kao odlične gastronomske i destinacije sa bogatim noćnim životom, kao i Novog Sada koji će 2022. godine poneti titulu Evropske prestonice kulture. Srbija je dodatno tokom pandemije postala atraktivna destinacija globalno i verujemo da će naredna turistička godina pokazati sav trud i rad koji smo uložili u mapiranje Srbije kao turističkog brenda”, istakla je Matićeva, saopštilo je resorno ministarstvo.
"Condé Nast Traveler" je vodeći svetski mesečni magazin koji se bavi putovanjima, turističkim destinacijama, hotelijerstvom, gastronomijom, kao i automobilskom industrijom, modom i digitalnim trendovima.
Pokrenut je u Sjedinjenim Američkim Državama 1987. godine, a danas postoji devet različitih međunarodnih izdanja, preneo je Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala