- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Šta je doneo sastanak Putina i Dodika /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Milorad Dodik nakon sastanka sa Vladimirom Putinom poručio da se Rusija zalaže za mir na Balkanu i za to da o problemima ne treba da odlučuje neko sa strane. Takođe je rekao i da ostaje ista cena gasa i da Rusija podržava izgradnju gasovoda.
Britanci imenovali specijalnog izaslanika za Zapadni Balkan. Kakva će biti uloga Stjuarta Piča u regionu za koji Londoin smatra da se suočava sa najvećom pretnjom po svoju stabilnost i bezbednost u poslednje dve decenije“.
Intenzivne aktivnosti američke administracije i Evropske unije u Bosni i Hercegovini radi izborne reforme. Šta nameću moćnici i ko će morati da pravi ustupke?
Viola fon Kramon ne prestaje da napada Srbiju, a posebno se to pojačalo posle susreta Vučića i Putina u Sočiju. Analitičari kažu da je rusofobija u Nemačkoj izuzetno velika što dodatno pojačava i njihov stav prema nama
Konstantan pad lire i inflaciju koja će u Turskoj do kraja godine verovatno iznositi blizu 30 odsto može zemlju odvesti u hiperinflaciju. Može li Erdogan da se odupre pritiscima Zapada I posledicama pandemije?
Srpska mućkalica pojaviće se u japanskim supermarketima u odeljenjima gotove hrane. Otkrivamo – zašto Japanci vole baš ovo srpsko nacionalno jelo?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala