- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đoković: Što se kaže – ima Boga! /video/

© Foto : Michael ProbstNajbolji teniser sveta Novak Đoković
Najbolji teniser sveta Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 30.11.2021
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, upozorio je na kvalitet Kazahstanca pred duel u četvrtfinalu, a kratko se osvrnuo i na rasplet poslednjeg dana grupne faze Dejvis kupa.
Srbiju u četvrtak u 16 časova očekuje okršaj sa Kazahstancima, međutim, naša reprezentacija mogla je da ne bude među osam najboljih da Rusija nije pobedila Španiju.

„U nedelju je bio jako napet dan, neizvestan, nismo znali do jedan ujutru da li ćemo putovati za Madrid. Stvari su se malo zakomplikovale, imali smo težak dubl protiv Nemaca, nažalost smo izgubili. Ali, eto, ima Boga što se kaže. Zahvalni smo na još jednoj prilici, nisam bio u ovoj dvorani skoro 15 godina. Super su uslovi, dobra je energija u ekipi, svi smo motivisani i nadamo se najboljem“, rekao je Đoković, a prenosi Teniski savez Srbije.

Rusija je posle trilera nadigrala Španiju, Srbija je zbog tog rezultat prošla dalje i srpski teniseri sada se okreću Kazahstanu.
„Kazahstan je ekipa koja je verovatno najviše potcenjena na Dejvis kupu. Osvojili su svoju grupu, imaju Bublika koji je nezgodan igrač, ima snažan servis, igra riskantan tenis i može da bude jako opasan. Verujem da neće imati šta da izgubi, ići će na pobedu protiv mene“, rekao je Novak.
Pored Bublika, Kazahstan u singlu ima iskusnog Mihaila Kukuškina – nekadašnjeg 39. tenisera sveta.
„Sa druge strane Kukuškin je veteran, igrao je puno važnih mečeva za Kazahstan. Videćemo ko će igrati protiv njega, imamo razne kombinacije. Nadamo se najboljem, radujemo se što ćemo igrati pred publikom. U Insbruku je bila malo sablasna atmosfera, tako da se nadam da će doći naši ljudi koji žive ovde ili ako mogu da doputuju da nas podrže, i da odemo što dalje“, zaključio je Đoković.
Urnebesna fotografija Medvedeva sa srpskim teniserima: „Svim srcem smo navijali za braću Ruse“
Rusija je „častila“ Srbiju – da li će se zbog toga Đoković odužiti Medvedevu?
Veliko srce Rusa – za Srbe
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala