- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Obistinila se najgora noćna mora Nikole Jokića i Denver Nagetsa

Pratite nas
Na adresu Denver Nagetsa, NBA franšize iz Kolorada za koju nastupa Nikola Jokić, stigla je najgora moguća vest – Majkl Porter junior mora na operaciju donjeg dela leđa.
Kako je saopštio njegov agent – Mark Bartelštajn – Porter junior biće podvrgnut operaciji zbog koje će biti van terena na neodređeno.
Porteru junioru, iako ima samo 23 godine, biće ovo treća operacija leđa u karijeri i zbog prethodne dve propustio je cele sezone.
Slično se pretpostavlja i ovoga puta, te su jako male šanse da ga ponovo gledamo na terenu u sezoni 2021/22.
Svakako treba ostaviti prostora i za takvu mogućnost, ali kada se sve uzme u obzir, jasno je da Denver neće rizikovati i da će Porter ponovo zaigrati tek kada bude 100 odsto spreman.
Nikola Jokić i Majkl Porter junior - Sputnik Srbija, 1920, 08.11.2021
SPORT
Jokićev saigrač mora van parketa zbog povrede koja mu je jednom već ugrozila karijeru
Nagetsi su prethodno dobili vest da je i Pi Džej Dozir završio sezonu, a poznato je i da Džamal Marej zbog povrede kolena propušta veći deo takmičarske godine.
Marej će se vratiti na teren verovatno u februaru ili martu, ali do tada Nagetsi imaju da odigraju pregršt utakmice bez njega, Portera i Dozira, te će na Jokiću biti jako težak zadatak da dovuče
Porter junior je samo pre nekoliko meseci potpisao petogodišnji ugovor vredan 172 miliona dolara, ali na sreću Denver Nagetsa ugovor mu kreće od sledeće sezone u koju bi talentovani košarkaš trebalo da uđe zdrav.
U ovom trenutku najgore je Porteru, s obzirom na to da ću ovo biti treća operacija leđa i veliko je pitanje kakvu će budućnost u NBA imati jer su mnogim košarkašima problemi sa ovim delom tela okončali karijere.
Jokićev saigrač mora van parketa zbog povrede koja mu je jednom već ugrozila karijeru
Neviđena bruka Jokićevog saigrača /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala