- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Tončev sa sinom upao u sudijsku svlačionicu, FSS pokrenuo postupak

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 27.11.2021
Pratite nas
Protiv Novice i Stanislava Tončeva Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je postupke, a razlog je upad u sudijsku svlačionicu tokm utakmice Superlige između Radnika i TSC iz Bačke, objavio je Sport klub.
Službena lica sa utamice odigrane u Surdulici na čelu sa glavnim arbiitrom Dejanom Trifkovićem, prijavila su „upad“ čelnika Radnika.
Kako Sportklub otkriva, u izveštajima, koje su dostavili pomoćnik Bojan Banović i Slobodan Pavlović, kao i četvrti arbitar Aleksandar Živković, navedeni su svi detalji pomenutog incidenta u kojem se se u glavnim ulogama našli otac i sin koji su snimkom na telefonu pokušavali da ubede sudije da su napravile grešku.
Praktično svi do jednog sadrže iste opise događaja koji su se odigrali tokom poluvremena utakmice Superlige koja je okončana pobedom domaćina rezultatom 2:1.
Navodno, ispred sudijske svlačionice identifikovano je i desetak nepozvanih gostiju.
Pripadnici obezbeđenja nisu reagovali, niti su pokušali da spreče Novicu i Stanislava Tončeva da uđu u svlačionicu, što je strogo zabranjeno.
Tončevu je zasmetalo što je Uroš Milovanović isključen, pa je Radnik morao da bije bitku sa desetoricom na terenu, a zahvaljujući dvostrukom strelcu Milošu Spasiću uspeo je da dođe do sva tri boda.
I dok je Novica Tončev demantovao da je bilo koga napao verbalno, Mirko Poledica, predsednik sindikata profesionalnih fudbalera Srbije "Nezavisnost", poručio je da uopšte nije iznenađen zbog ispada Novice Tončeva, koji je član Izvršnog odbora FSS.
„Kada može nezakonito da bude član Izvršnog odbora FSS, ne vidim razlog zašto ne bi mogao da upada i sudijama u svlačionicu. Što bi rekao Muta Nikolić, sve je to normalno“, tvitovao je Poledica.
Posle dva odigrana poluvremena u Surdulici, trenutno je na snazi „treće poluvreme“, odnosno zasedanje Disciplinske komisije koja će dati konačni sud.
Aleksandar Mitrović proslavlja pobedu protiv Portugalije u Lisabonu - Sputnik Srbija, 1920, 27.11.2021
SPORT
Srbija tek sada jasno vidi koliko treba da slavi svoja dva heroja
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 27.11.2021
SPORT
Srpski klub igrača proglasio mrtvim, on se javio da je živ i zdrav /foto/
Mura Hari Kejn - Sputnik Srbija, 1920, 26.11.2021
SPORT
Čudo u Ljudskom vrtu – Englezi su na kolenima: „Ovo je sramota“ /foto, video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala