- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

U Londonu muk i bes zbog misterioznog izostanka heroja – „Ne brinite, bio mi je potreban odmor“

© AP Photo / Adam DavySrpski fudbaler Aleksandar Mitrović
Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 25.11.2021
Pratite nas
Navijači Fulama našli su se u šoku kada su videli da za utakmicu sa Derbi Kauntijem (0:0) na spisku fudbalera nije bilo prve zvezde Aleksandra Mitrovića. Jedni su zanemeli od šoka, drugi su bili besni, izrazivši sumnju da je došlo do sukoba na relaciji uprava – Srbin zbog brojnih glasina o transferu. Ipak, ništa od toga nije tačno.
Bilo je i onih koji su razvijali teorije da su se posvađali trener Mark Silva i Aleksandar Mitrović, prvi strelac tima iz Londona koji je postigao 21 gol na 18 utakmica uz pet asistencija.
Ali, na sreću, mogu da odahnu jer apsolutno ništa nije onakvim kao što se u prvi mah činilo. Jedino je istina da Mitrogola nije bilo u protokolu, ali se on oglasio za srpski medije, te navijači Fulama mogu da odahnu.
„Pregledao sam se, imao sam temperaturu. Uhvatila me je, pa se nisam osećao dobro za utakmicu sa Derbijem. Odmorio sam ovaj meč kako bih Bože zdravlja, mogao da igram u subotu“, poručio je za Butasport.rs Aleksandar Mitrović, čovek koji je odveo Srbiju na Mundijal onim kasnim golom u Lisabonu protiv Portugalije (1:2).
A tome koliko je Srbin važan za tim iz Londona, najbolje potvrđuje činjenica da Fulam nije uspeo da savlada poslednjeplasirani tim Čempionšpipa. Derbi ima samo jedan bod, doduše, treba biti realan i uzeti u obzir činjenicu da su zbog finansijskih problema kažnjeni oduzimanjem bodova.
Čak 21 bod im je skinut, pa su zakucani za dno tabele.
Podsetimo, ozbiljno interesovanje za usluge srpskog reprezentativca i najboljeg igrača Fulama iskazao je španski Viljareal koji neće žaliti novac da u svoje redove dovede gol-mašinu.
Aleksandar Mitrović Srbija - Sputnik Srbija, 1920, 24.11.2021
SPORT
Predivna slika iz Londona – Srbija ima najboljeg ambasadora: „Moja unuka uči srpski!“ /foto/
Jošua Kimih - Sputnik Srbija, 1920, 24.11.2021
SPORT
Otkrivamo šta stoji iza antivakserskog haosa u „ponosu Nemačke“
Fudbaleri FK Mančester siti – detalj sa utakmice protiv FK PSŽ - Sputnik Srbija, 1920, 24.11.2021
SPORT
Sudar titana pripao Sitiju, Milan šokirao Atletiko Madrid /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala