Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vučić: Nema potrebe za novim merama, ali poslušaću Anu i lekare

© Tanjug / ZORAN ZESTICInformator o kovidu 19
Informator o kovidu 19 - Sputnik Srbija, 1920, 22.11.2021
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić smatra da nije potrebno da se kovid propusnice uvode na duže, ali da će svakako poslušati lekare i premijerku Anu Brnabić.
On je rekao da su brojevi počeli da padaju, da je stanje bolje nego pre mesec dana, kao i da se očekuje da za 10 dana bude još bolje.
"U ovom trenutku brojevi najsporije padaju u Novom Sadu, u Beogradu mnogo brže, ali su u Beogradu nešto ranije i otišli gore brže. Padaju ti brojevi i u ovom trenutku nemamo problema u bolnicama, tako da ne mislim da su potrebne nove mere, ali uvek sam spreman da saslušam Anu i lekare i epidemiologe", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Novom Sadu.
Prema njegovim rečima, dokle god imamo korona virus, situacija je teška, ali ne vidi razlog da se razmišlja o novim merama.
"Da li ćemo da imamo ponavljanje problema u januaru i februaru ili martu ne znam, ali u međuvremenu moramo da pokušamo da vakcinišemo što veći broj ljudi, da zaštitimo bar živote tih ljudi koliko je moguće. To je jedini posao koji imamo, druge lekove nabavljamo i uvek smo prvi u nabavci lekova koji su važni", rekao je Vučić, preneo je Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala