- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Pomešao beleške? Boris Džonson pred biznismenima govorio o Pepi prasetu /video/

© AP Photo / Owen Humphreys/Pool Photo via APBritanski premijer Boris Džonson
Britanski premijer Boris Džonson - Sputnik Srbija, 1920, 22.11.2021
Pratite nas
Britanski premijer Boris Džonson, inače poznat kao elokventan političar, danas je nakratko ostao bez reči dok je držao govor pred biznismenima, ali se brzo „snašao“, pa je krenuo da prepričava svoju posetu tematskom parku „Pepa prase“.
Pretražujući po beleškama, koje je po svemu sudeći pomešao, Džonson je uzdahnuo i više puta rekao „izvinite“, nakon što je nakratko prekinuo svoje obraćanje Konfederaciji britanske industrije u severnoj Engleskoj, javio je Rojters.
Nakon toga je počeo da govori o „tehnološkim jednorozima“, a zatim o poseti tematskom parku „Pepa prase“, zasnovanom na dečjoj animiranoj TV emisiji o ružičastom prasetu Pepi i njenim prijateljima i porodici. Taj tematski park nalazi se na jugu Engleske i udaljen je 530 kilometara od Saut Šildsa, gde su se na konferenciji okupili britanski biznismeni.
„Juče sam otišao, kao što bi svi trebalo, u svet Pepa praseta. Sviđa mi se. Svet Pepa praseta je vrsta mesta koja mi se dopada: ima bezbedne ulice, u školama vlada disciplina“, rekao je Džonson poslovnim rukovodiocima, pa nastavio:
„Ko bi poverovao da će prase, koje izgleda kao fen za kosu ili nešto nalik Pikasovom viđenju fena za kosu, prase koje je Bi-Bi-Si odbio, sada biti izvezena u 180 zemalja sa tematskim parkovima i u Americi i u Kini?“.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala