- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Porodici Novaka Đokovića na poklon parcela na Jahorini /foto/

© AFP 2023 / CHRISTOPHE ARCHAMBAULTNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 19.11.2021
Pratite nas
Načelnik opštine Pale Boško Jugović i otac Novaka Đokovića, Srđan Đoković, potpisali su u Istočnom Sarajevu ugovor čime je završena procedura u vezi sa prenosom vlasništva nad zemljištem koje je ta lokalna zajednica poklonila porodici najboljeg tenisera sveta.
Jugović je na svom Instagram profilu podsetio da je na njegov predlog Skupština opštine Pale donela odluku o prenosu vlasništva nad zemljištem porodici Đoković.
„Zahvalni smo porodici Đoković što je prihvatanjem našeg poklona i izraženom željom da na darovanoj parceli na Jahorini izgradi svoj objekat već učinila značajan potez u tom smeru. Opština Pale im želi da se osećaju ugodno uvek kada dođu u predivni ambijent olimpijske planine“, naveo je Jugović.
On je istakao da je kao načelnik opštine ponosan što je svojim potpisom ispunio obećanje, ali i želju lokalne zajednice da ovim darom iskažu poštovanje prema Novaku Đokoviću, njegovim rezultatima, ali i svemu što čini za narod van sportskih terena.

„Novak Đoković je veliki humanista i čovek koji na najbolji način širom sveta afirmiše podneblje iz kojeg potiče i sve one vrednosti koje krase naš srpski narod“, poručio je Jugović.

Jugović je naveo da je lokalna zajednica počastvovana što su članovi porodice Đoković, ovim činom, na neki način postali i njihovi sugrađani, dodajući da veruje da će oni češće boraviti na Jahorini i Palama.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala