- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mediji sa Floride prete Jokiću: „Vidimo se 29. novembra“

© AP Photo / David ZalubowskiNikola Jokić
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 19.11.2021
Pratite nas
Nikola Jokić dobio je nove pretnje nakon što je Markif Moris, košarkaš Majami Hita, propustio šestu utakmicu zaredom od incidenta u kom su glavni akteri bili on i centar iz Sombora.
Prošlo je desetak dana od sukoba srpskog i američkog košarkaša i, iako su se strasti smirile, mediji sa Floride potpaljuju vatru pred novi susret dve ekipe.
Majami će 29. novembra ugostiti Denver Nagetse i očekuje se spektakularna atmosfera u dvorani franšize sa Floride. Ipak, očekuje se da sve prođe bez incidenata, ali mediji čine da možda tako i ne bude.
„Fajv rizon sports“ (Five reason sports), medij iz Majamija koji ima akreditovane novinare za utakmice Hita, na društvenim mrežama raspaljuje masu, umesto da smiruje.
„Markif Moris je propustio šest utakmica zaredom, a Nikola Jokić samo jednu. Vidimo se 29. novembra“, glasio je Tvit ovog portala.
Ovo svakako nije način na koji bi trebalo da se ponašaju mediji, pa čak ni oni manji koji samo prate timove iz svojih država.
Podsećamo, Markis Moris, brat Markifa koji igra za LA Kliperse, takođe je uputio preteću poruku Jokiću, ali su tada reagovala njegova braća napravivši Tviter nalog da odgovore Markusu.
U međuvremenu su ugasili nalog na društvenim mrežama, da bi smirili strasti, međutim, ne rade to svi i videćemo kakva će biti atmosfera pre revanša Majamija i Denvera.
Rej Alen i Judonis Haslem - Sputnik Srbija, 1920, 11.11.2021
SPORT
„Jokić je postupio kao alfa mužjak, ne mislim da je loš čovek“
Braća Jokić već su najavila da će doći u dvoranu Majamija, i svi jedva čekaju susret dve ekipe zbog eventualnog novog sukoba, do kojeg se nadamo da neće doći.
Podsećamo, Jokić je udario s leđa Markifa Morisa nakon što mu je ga je ovaj nesportski udario u rebra i koleno.
Zbog toga je dobio jednu utakmicu suspenzije i gotovo 90 odsto sportske publike ga je podržalo u ovakvom potezu, s obzirom da nije dao na sebe, kao što niko ne bi trebalo.
Istina o Jokiću nije onakva kakvom se čini
Srpski zet oštro o menjanju istorije: Stejpls postaje Kripto – za 700.000.000
Trener Denvera hteo da se obračuna sa sudijama, Jokić ga sprečio /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala