- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Knežević: Abazović tražio da bude premijer, daćemo poslednji predlog za izlazak iz krize

© Foto : Youtube/Skupština Crne Gore/PrintscreenMilan Knežević, predsednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Crne Gore
Milan Knežević, predsednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 19.11.2021
Pratite nas
Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević najavio je da će taj savez u ponedeljak poslati platformu za izlazak iz političke krize, koja podrazumeva izbor nove vlade.
Knežević je to izjavio tokom skupštinske rasprave, apelujući na pokret URA da ne glasa sa opozicijom za izmene zakona o unutrašnjim poslovima.
„Nije istina da je DF odustao od političko-ekspertske rekonstrukcije Vlade. Naprotiv, kolega Dritan Abazović je odbacio tu mogućnost, tražeći isključivo da on bude premijer i da se razmatra model manjinske podrške Vladi. Što se tiče DF-a, u ponedeljak ćete već dobiti našu platformu za izlazak iz krize. To će biti paket, izbor nove vlade i prevazilaženje društveno-političkih problema i krize u kojoj se nalazimo“, rekao je Knežević.
Kako je istakao, to će biti poslednja ponuda DF-a.
„Ne pretimo nikome, samo poručujemo da više nećemo dozvoliti ponižavanje građana koji su glasali za promene 30. avgusta 2020. godine. Mi smo eksperti za politički egzorcizam, pa ćemo iz parlamentarne većine isterati duh Darka Pajovića“, kazao je Knežević, preneo je portal RTCG.
Lider Pokreta za promene Nebojša Medojević - Sputnik Srbija, 1920, 19.11.2021
REGION
Medojević: Ako ne bude dogovora oko nove vlade – da se ide na izbore
Dritan Abazović, lider URA - Sputnik Srbija, 1920, 18.11.2021
REGION
Abazović: Opcija manjinske vlade postoji, postojeća vlada funkcioniše
Balkan - Sputnik Srbija
Sve o političkim dešavanjima u Srbiji i regionu

Pročitajte ovde

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala