- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Rus je ljut: Mogla je da me boli glava, a napravio sam šou!

© AP Photo / Luca BrunoDanil Medvedev na Završnom turniru u Torinu
Danil Medvedev na Završnom turniru u Torinu - Sputnik Srbija, 1920, 19.11.2021
Pratite nas
Danil Medvedev uputio je oštru kritiku organizatorima Završnog turnira u Torinu, gde je u večernjem terminu morao da se bori sa domaćim takmičarom Janikom Sinerom kojeg je pobedio posle drame u tri seta – 6:0, 6:7, 7:6. Rus je prethodno obezbedio prolaz u nokaut fazu, da bi protiv Italijana overio prvo mesto.
„Normalno je da organizatori žele da stave Italijana u večernjem terminu, ali je isto tako očigledno da je ovaj meč morao ranije da bude odigran. Tako da bih mogao duže da odmorim, što bi dobro došlo mom telu. Moram da se nosim sa ovim kako znam i umem“, rekao je Rus.
On je na terenu proveo čak dva i po sata i jasno je da je iscrpljen, a već u subotu očekuje ga polufinale Završnog Mastersa u Torinu.
„Želite da pobedite i u isto vreme da sačuvate svežinu, ne želite da odete u tri seta i dva i po sata igre i da slomite svoje telo. Prvi set bio je težak, bez obzira što sam dobio rezultatom 6:0. Odigrao sam na prilično visokom nivou, želeo sam da dobijem i drugi, dao sam sebe 100 odsto kako bih brzo završio meč, ali se to nije desilo. Janik je odigrao odlično. Mislim da mi je servis bio zaista dobar u dosadašnja tri meča, ali sam sada prvi put slomljen. Sve što želim jeste da se odomorim. Volim da čitam komentare i ljudi koji me kritikuju trebalo bi da shvate da sam mogao da glumim u ovom meču. Mogao sam pred duel sa Sinerom da kažem da me boli glava i ne izađem na teren, a da ponovo završim kao prvi. Umesto toga, priredio sam šou“, poručio je drugi reket sveta koji čeka rivala – boljeg iz duela Rubljov – Rud.
Drugi polufinalni par čine Novak Đoković i Aleksandar Zverev.
Danil Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 19.11.2021
SPORT
Rus kroz dramu nastavio pohod ka tituli
Novak Đoković i Rodžer Federer - Sputnik Srbija, 1920, 18.11.2021
SPORT
Đokovićev džentlmenski poziv za poslednji obračun
Novak Đoković i Saša Zverev, četvrtfinale Australijan opena  - Sputnik Srbija, 1920, 18.11.2021
SPORT
Spektakl – Novak protiv Zvereva za finale Torina
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala