- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Kada bi francuski soj mogao da stigne u Srbiju?

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Poseta hrvatskog premijera Kosovu pokazala je da Zagreb ne podržava samo takozvanu nezavisnost, već i da će se angažovati u nekim specifičnim oblastima kao što je vojna saradnja, tvrde stručnjaci.
Otimanje Kosova može se dovesti u vezu sa podzemnim trezorom rudnog bogatstva pokrajine budući da nije samo reč o ekonomskom značaju, već i o strateškom, poručuje inostrani član Ruske akademije nauka Slobodan Vujić.
Iako tokom tročasovnog virtuelnog sastanka Džoa Bajdena i Si Đinpinga nije bilo posebnog proboja, atmosfera je bila iskrena, međutim ne treba očekivati da će odnosi dve zemlje krenuti uzlaznom putanjom, ocenjuju analitičari.
Sebastijanu Kurcu austrijski parlament ukinuo poslanički imunitet na osnovu zahteva Tužilaštvo za privredni kriminal i korupciju. Na čijem udaru je mlada nada evropske politike?
Novak Đoković pobedio je Andreja Rubljova i plasirao se u polufinale Završnog mastersa u Torinu. Veoma sam zadovoljan uprkos lošem početku ali sam uspeo da ga neutrališem, poručio prvi teniser sveta nakon završetka meča.
Novi soj kovida 19 koji se pojavio u Francuskoj sadrži promene koje stručnjacima nagoveštavaju da bi mogao da postane zabrinjavajuć. Kada bi francuski soj mogao da stigne u Srbiju?
Zbog čega francuski predsednici povremeno prave određene promene u državnim simbolima?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala