- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Zašto Brisel ćuti dok migranti u rekordnom broju prelaze iz Francuske u Englesku /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Napeto na belorusko-poljskoj granici. Migranti seku ogradu, policija upotrebila vodene topove, dimne bombe i suzavac. Situacija je veoma čudna jer se EU donedavno reklamirala kao Meka za uništene zemlje, tvrde analitičari.
Brisel ćuti na poteze Francuske, iz koje migranti u rekordnom broju prelaze u Veliku Britaniju. Da li Pariz, kao najveći protivnik bregzita, koristi migrante kao „oružje osvete“ prema Londonu?
Nemački ministar spoljnih poslova Hajko Mas zbog negativne političke situacije u Bosni i Hercegovini preti Miloradu Dodiku sankcijama. Stručnjaci kažu da je takav scenario praktično nemoguć.
Otkrivamo kako se falsifikuju kovid propusnice u našoj zemlji i kako ih prepoznati?
Sejf el Islam Gadafi kandidat na predsedničkim izborima u Libiji. Može li sin nekadašnjeg lidera Moamera el Gadafija da donese mir nestabilnoj zemlji?
Dragan Stojković Piksi je kreator uspeha srpske reprezentacije koji je za svega godinu dana iz teške situacije napravio ogromne promene, kaže ekskluzivno za Sputnjik nekadašnji reprezentativac Rade Bogdanović.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala