- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srpski košarkaš doživeo moždani udar

© Foto : Skrinšot / Jutjub / SEBHLSrpski košarkaš Stevan Jelovac
Srpski košarkaš Stevan Jelovac - Sputnik Srbija, 1920, 16.11.2021
Pratite nas
Stevan Jelovac, bivši košarkaški reprezentativac Srbije, hitno je operisan pošto se onesvestio tokom treninga u grčkom AEK.
Jelovac je radio van tima pošto se vraća u pogon posle povrede, ali se odjednom onesvestio posle čega je prebačen u bolnicu.
Kako javljaju grčki mediji, Jelovac je hitno operisan i navode da je doživeo moždani udar.

„KK AEK u punoj odgovornosti informiše javnost o zdravstvenom stanju Stevana Jelovca. Naš košarkaš je pretrpeo jak moždani udar. Njegovo stanje je stabilno, ali i dalje kritično. AEK izražava iskrenu zahvalnost zbog interesovanja javnosti za Stevanovo zdravstveno stanje. Molimo vas, ipak, da vaše novinske izveštaje dajete s dozom diskretnosti i koristite stručnu terminologiju, kako ne bi u javnosti kružile pogrešne informacije. One bi dodatno zakomplikovale situaciju. AEK zahvaljuje iz dubine duše svim prijateljima kluba i svima koji su odmah pritekli u pomoć našem sportisti, kao i na svim porukama podrške na društvenim mrežama. U ovim teškim momentima, šaljemo veliku podršku Stevanu i njegovoj porodici“, glasi u saopštenju AEK.

Jelovac je rođen u Novom Sadu, profesionalnu karijeru je započeo u Vizuri, a zatim je nastupao za Crvenu zvezdu, Antaliju, Juvekasertu, Lijetuvos ritas, Saragosu, Nižnji Novgorod, Bamberg, Gacijantep, Sanen Neofeniks, a u AEK je stigao u avgustu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala