- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đoković o Orlovima: Nisam stručnjak, ali...

© AP Photo / Thibault CamusNovak Đoković – najbolji teniser sveta
Novak Đoković – najbolji teniser sveta - Sputnik Srbija, 1920, 15.11.2021
Pratite nas
Novak Đoković, prvi reket sveta, savladao je na startu Završnog turnira u Torinu Kaspera Ruda, a po završetku meča nije krio da je zadovoljan svojom igrom, pre svega servisom. Takođe je neizbežno bilo da pozdravi i uputi čestitke fudbalerima Srbije koji su se plasirali na Svetsko prvenstvo.
Đoković je pobedničkim tempom počeo učešće na turniru u Torinu, ali na startu prvog seta delovalo je da Kasper Rud neće biti lak zadatak za prvog na svetu.
„Jako čudan početak meča, doživeo sam pad na brejk lopti, nisam bio onda spreman za smeč. Izgubio sam odmah prvi gem, nije bio idealan start, ali sam znao da će se prilike pojaviti i da moram da budem agresivan. Imao sam u desetom gemu nekoliko set lopti, mogao sam tad da završim set, ali čestitke njemu, odlično je servirao“, objasnio je Đoković.
Nakon što su se fudbaleri Srbije plasirali na Svestko prvenstvo posle pobede nad Portugalijom u Lisabonu, Novak je objavio snimak na kojem se raduje zbog uspeha srpske reprezentacije.
Posle svoje pobede uputio je čestitku fudbalerima.
„Fenomenalna pobeda, čestitke momcima i selektoru Piksiju na izvanrednoj igri. Nisam stručnjak, ali kao navijač kažem da je ovo najbolja igra reprezentacije od kad je gledam. Pobedili su jedan od najboljih timova sveta u gostima, sa jednim od najboljih igrača svih vremena Ronaldom. Svi smo slavili sinoć. Želim im sve najbolje“, rekao je Novak Đoković.
Nastavio je srpski teniser da priča o tenisu, odnosno trenutku kada je u drugi set ušao dominantno i u takvom ga ritmu i završio. Servisi su bili gotovo besprekorni i Rud je ostao bez šanse da zapreti.
„Uslovi su mnogo brži, potrebno je vreme da se prilagodimo. Drago mi je što sam uspeo ovako da serviram , pogotovo u drugom setu. Nadam se da mogu da nastavim u istom ritmu“, istakao je Đoković.
Novak Đoković podiže trofej za najboljeg tenisera 2021. godine - Sputnik Srbija, 1920, 15.11.2021
SPORT
Đoković „krunisan“! /video/
Najbolji teniser sveta Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 15.11.2021
SPORT
Novak atomskim tenisom pobedio Ruda
Teniska reprezentacija Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 15.11.2021
SPORT
Teniska reprezentacija Srbije počela pripreme za Dejvis kup
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala