Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Epilog filmske potere u Zemunu: Vozač u pritvoru

© Sputnik / Radoje PantovićPolicija
Policija  - Sputnik Srbija, 1920, 13.11.2021
Pratite nas
Na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu sud je danas odredio pritvor do 30 dana za D. J. (27) koji se sumnjiči da je pre dva dana svojim BMV-om bežao od policije u Zemunu i tokom potere namerno oštetio tri policijska vozila.
On je prethodno saslušan u tužilaštvu zbog sumnje da je izvršio krivična dela: napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, uništenje i oštećenje tuđe stvari i neovlašćeno držanje opojnih droga, saopšteno je iz tužilaštva.
Policija je u četvrtak saopštila da je u Ulici Batajnički drum u Zemun polju pokušala da zaustavi vozilo BMV kojim je upravljao D.J. koji je odbio da se zaustavi, ugrozivši život dvojici policajaca nakon čega je policija ispalila više metaka u gume, pokušavajući da ga spreči u bekstvu.
Prilikom zaustavljanja u Ulici Isidora Stojanovića, nakon što je policija ponovo dala naređenje da stane, on se oglušio i vozilom udario u policijska vozila, oštetio ih, a od siline udara njegovo vozilo je oštetilo i tri parkirana civilna vozila. Nakon toga je uhapšen.
Prema pisanju beogradskih medija, jurio je ka naselju Galenika, a u poteru su se tada uključile i dve patrole Interventne jedinice i nekoliko policijskih patrola iz Batajnice.
Mediji su preneli da D. J. ima već 60 podnetih krivičnih prijava za krađe, teške krađe i razbojništvo, prenosi Tanjug
SRBIJA
Filmska potera u Zemunu: Napadnuta policija, ispaljeno više metaka, uhapšen vozač /video/
SRBIJA
Vozaču uhapšenom posle filmske potere u Zemunu određeno zadržavanje
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala