- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Vučić otkrio: Fudbalerima Srbije za pobedu – milion evra

© Tanjug / FOTO PREDSEDNISTVOAleksandar Vučić i fudbaleri Srbije pred put u Portugaliju
Aleksandar Vučić i fudbaleri Srbije pred put u Portugaliju - Sputnik Srbija, 1920, 12.11.2021
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je da je Vlada Srbije obezbedila milion evra za fudbalere naše zemlje, ukoliko savladaju Portugaliju i plasiraju se na Svetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru.
Vučić je posetio fudbalere na aerodromu pred put u Portugaliju, gde se u nedelju od 20.45 bore za direktan plasman na Mundijal.
Predsednik je u obraćanju fudbalerima i stručnom štabu otkrio da ih očekuje pozamašna nagrada ukoliko nadigraju Portugalce i obraduju srpski narod.
„Vi lepo tamo srećno otputujte, pobedite ih tamo, obradujte narod, a ja sam došao vama da kažem koliko poštujemo vaš trud, rad i zalaganje na terenu. U dogovoru sa Vladom Srbije izdvojićemo za vas, kao dodatnu premiju ukoliko ih pobedite, milion evra, da možete da podelite. To je samo da vidite koliko je za Srbiju važno da ih tamo pobedite. Ja ne umem da vam kažem: 'Idite tamo i igrajte', ja vam kažem: 'Idite tamo i pobedite ih', a mi ćemo da poštujemo kakav god rezultat da bude, ukoliko se budete borili i dali sve od sebe. A mi znamo da ćete to da uradite. Mnogo nam znači ova utakmica. Pobedite za naš narod, pobedite za našu zemlju. Hvala vam na svemu“, rekao je u avionu Vučić, pa dobio aplauz.
Orlovi trenutno imaju isto bodova kao Portugalci na čelu Grupe A, ali lošiju gol-razliku, pa će im 14. novembra na lisabonskom „Da Lužu“ odgovarati samo trijumf.
Podsetimo, Srbija i Portugalija su prethodno remizirali u Beogradu rezultatom 2:2.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Srbija dodala gas kada je trebalo – Katar razbijen pred utakmicu godine!
Piksi saopštio spisak pred utakmicu godine: Kako, bre, eventualni? Moramo da odemo u Katar!
„Da su Srbi ovo uradili Albancima...“ /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala