Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Potraga za ubicom žene kod Tutina

© Sputnik / Ivana AntićPolicija Srbije
Policija Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 12.11.2021
Pratite nas
Pripadnici Policijske uprave u Novom Pazaru intenzivno tragaju za Muratom P. (55) iz Tutina, koji se sumnjiči da je ubio Kraljevčanku Maju O. (35), čije je beživotno telo pronađeno u reci Ibar, nedaleko od Ribarića i jezera Gazivode.
Beživotno telo žene, zakačeno za jednu granu iznad vode, primetio je ribolovac u mestu Bektov vir i odmah je obavestio policiju. U početku se nije znalo da je reč o zločinu, već su policajci i vatrogasci najpre posumnjali da se radi o samoubistvu ili slučajnom utapanju.
„Policajci i vatrogasci spasioci ušli su u reku kako bi izvadili telo, a jedan od kolega je primetio tragove automobilskih guma, što mu je bilo sumnjivo, jer se radi o nepristupačnom terenu. Pratio ih je i dvadesetak metara dalje je pronašao delove ženske odeće, a zatim je uočio i tragove krvi, što nam je govorilo da je, ipak, reč o nasilnoj smrti“, ispričao je izvor iz istrage za Novosti.
Kada je telo žene izvučeno iz vode, na njemu su bile vidljive sitnije povrede, a potom i rana na slepoočnici, zbog čega je odmah naložena obdukcija.
„Kada smo započeli identifikaciju žrtve imali smo problem jer niko nije prijavio nestanak na teritoriji naše uprave. Kontaktirali smo i kolege iz Rožaja, kroz koje protiče Ibar, ali su nam rekli da ni kod njih nema nestalih. Međutim, polako su se pojavljivali neki detalji koji su nam otkrili njen, ali i identitet muškarca za kojeg sumnjamo da ju je ubio“, dodaje izvor.
Prema nezvaničnim informacijama, policija i dežurni tužilac Edis Arifović su tokom višečasovnog uviđaja pronašli niz dokaza, delova odeće koja je prosleđena na DNK analizu. Pronađen je i automobil osumnjičenog, koji je poslat na veštačenje, jer još nije poznato da li je ubijena na obali reke ili na nekom drugom mestu, pa je telo vozilom dovezeno do Ibra.
„Osumnjičeni nije pronađen na adresi stanovanja i za njim intenzivno tragamo. Međutim, kako je do Crne Gore desetak, a Kosova i Metohije samo četiri kilometra, moguće je da je on pobegao u nekom od tih pravaca, pogotovo jer je ovaj rejon nenaseljen i teško pristupačan“, napominje naš izvor.
Nezvanična saznanja govore da su Maja i Murat bili u emotivnoj vezi i da je on otišao po nju u Kraljevo. Ona je poslednji put viđena u sredu na autobuskom stajalištu u selu Vrba kod Kraljeva, gde je živela poslednjih 12 godina kao podstanar. Maja se sa porodicom iselila sa Kosova i Metohije, a ubrzo se i razvela.
Policija na uviđaju - Sputnik Srbija, 1920, 11.11.2021
SRBIJA
Mediji: Devojka ubijena kod Tutina, pa bačena u Ibar
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala