- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Napeto na granici Poljske i Belorusije, kako su NATO i EU doprineli migrantskoj krizi /video/

Vesti, 09.11.2021.
Vesti, 09.11.2021. - Sputnik Srbija, 1920, 09.11.2021
Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik
Večeras u vestima:
Situacija na granici Poljske i Belorusije i dalje napeta. Dok Varšava šalje tenkove i specijalce Moskva poziva na suzdržanost. Ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov tvrdi da su uzroci migrantske krize u politici koju su NATO i EU dugo vodile na Bliskom istoku i severu Afrike
Srpski lobisti pripremaju kontrarezoluciju albansko-bošnjačkom pismu američkom predsedniku Džozefu Bajdenu. Analitičar iz Vašingtona Obrad Kesić otkriva ko će sve potpisati taj dokument?
Situacija sa koronom u Srbiji za nijansu bolja - prvi put od jula više otpuštenih sa lečenja nego primljenih. A mi istražujemo zašto je delta plus soj prenosiviji od običnog i kakve posledice od mutacije možemo očekivati?
Otkrivamo – mogu li penzioneri da računaju bar na zakonsko usklađivanje penzija i može li se zaustaviti trend pada prosečnog primanja?
Filmski festival „Dan pobede – filmske priče o osvajanju slobode“ u Novom Sadu od 10. do 14 novembra. Otkrivamo zašto je koncert Beogradskog sindikata, koji je trebalo da otvori festival, pomeren za 18. decembar?
Vladimir Mirončikov, ruski bokser koji nastupa za reprezentaciju Srbije, doneo je našoj zemlji prvu medalju posle 26 godina. Ja volim Srbiju, moje srce je ovde i boriću se uvek za Srbiju svim srcem", poručio Mirončikov.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala