Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

U Subotici uhapšen pripadnik OVK /video, foto/

© Foto : MUP SrbijeU Subotici je uhapšen E.L. (1979) zbog sumnje da je proizvodio i prodavao drogu, a ispostavilo se da je pripadnik OVK.
U Subotici je uhapšen E.L. (1979) zbog sumnje da je proizvodio i prodavao drogu, a ispostavilo se da je pripadnik OVK. - Sputnik Srbija, 1920, 09.11.2021
Pratite nas
U Subotici je uhapšen E.L. (1976) zbog sumnje da je proizvodio i prodavao drogu, a ispostavilo se da je pripadnik OVK.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa PU Subotica, PU Vranje i Odredom Žandarmerije iz Niša, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Subotici, uhapsili su ga zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
On se tereti da je krajem avgusta ove godine, zajedno sa D. I. (1986), koji je ranije uhapšen, na Kosovu i Metohiji nabavio, pa kombijem prokrijumčario u Vranje 50 paketa sa oko 50 kilograma marihuane.
D. I., se tereti da je potom narkotike iznajmljenim kombijem prevezao u Suboticu, gde je i uhapšen.
Pretresom kuće i ostalih prostorija koje koristi osumnjičeni E. L. pronađena su tri automobila, četiri mobilna telefona, veći iznos novca u različitim valutama, kao i legitimacija Udruženja veterana OVK i album sa fotografijama osumnjičenog u uniformi OVK.
E. L. određeno je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala