- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Pucnjava u Bijeljini, teško ranjen specijalac: Intenzivna potraga za napadačima

CC0 / Fleimax / Policija
Policija - Sputnik Srbija, 1920, 05.11.2021
Pratite nas
Pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice MUP Republike Srpske teško je ranjen u pucnjavi, koja se rano jutros dogodila u Bijeljini. U pucnjavi je ranjena još jedna osoba, a ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da se intenzivno traga za dva lica koja su u bekstvu.
"Došlo je do ranjavanja jednog našeg pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice, nadamo se da će biti dobro, sada je u stabilnom stanju", rekao je Lukač novinarima u Malom Zvorniku.
On je naveo da su incidentnu situaciju napravila lica koja su od ranije poznata policiji kao bezbednosno interesantna.
"Naši policajci koji su bili u civilu su se umešali, jer je jedno lice maltretiralo žensku osobu, fizički je tukao i pokušavao da uđe u auto. Došlo je i do upotrebe oružja od tih lica i naši pripadnici su odgovorili", rekao je Lukač.
Prema rečima ministra, dva lica su u bekstvu, a jedno lice koje je upotrebilo oružje je ranjeno.
"Intenzivo se traga za ova dva lica koja su u bekstvu i nadamo se da ćemo ih vrlo brzo privesti i razrešiti ovu situaciju", dodao je Lukač.
Pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice čiji su inicijali P.K. ranjen je u Bijeljini u pokušaju da zaštiti lice iz ovog grada koje je fizički napalo više lica sa područja Brčko distrikta, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.
Ranjeno je i lice iz Brčkog čiji su inicijali O.P, prenosi RTRS
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala