- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mijailović žustro odbrusio Panterima: „Nečistota je u oku posmatrača“

© Foto : KK PartizanOstoja Mijailović
Ostoja Mijailović - Sputnik Srbija, 1920, 05.11.2021
Pratite nas
Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, odgovorio je na optužbe FMP-a i potencijalno pokretanje postupa protiv Amerikanca Dalasa Mura.
Mur je pred duel dve ekipe u ABA ligi (subota 19.00) izjavio da je FMP poznat i kao „mala Crvena zvezda“, što je razljutilo klub iz Železnika.
Zbog toga su popularni Panteri zatražili kaznu za Amerikanca sa albanskim pasošem, a o svemu se sada oglasio i Mijailović.
„Ne znam ima li svrhe uopšte se osvrtati na zahtev koji je naš sutrašnji rival uputio ligi? Nije FMP kolektiv kojem Partizan treba da polaže račune, čak je verovatno i poslednji kojem bi nam palo na pamet da bilo šta objašnjavamo. Svi znamo da je nečistota u oku posmatrača“, izjavio je Mijailović.
Podsetimo, FMP je od 2011. do 2015. nosio ime Crvene zvezde zbog Unapred pripremljenog plana reorganizacije (UPPR) na koji su crveno-beli bili primorani zbog teške finansijske situacije.
„Taj nadimak koji je naš igrač spomenuo, nismo mi nadenuli FMP-u, već on postoji neko vreme. Za nekoga bi taj nadimak možda predstavljao priznanje za kvalitetan rad, jer je Crvena zvezda osvojila puno trofeja u poslednjih nekoliko godina. Više me brine što je neko iskoristio nečistotu iz svog oka za pokušaj okretanja situacije i napad na članove Partizana“, rekao je, pored ostalog, Mijailović za „Blic“.
„Sramno i neprimereno“: Zbog izjave Amerikanca izbio „rat“ /video/
Karaičić za Sputnjik o viralnom snimku: Sledeći put ću ga nositi oko vrata /video/
Alarm u Koloradu: „Jokić me brine“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala