- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Jovan Simić: Trgni se, pokreni i bićeš bolji čovek│Miljanov korner

Pratite nas
Da jedan student, momak iz kraja, može da učini čudo kome se divi cela nacija, svi u Srbiji i mnogo dalje shvatili su još 2014. godine. Vest da je za kratko vreme sakupljen novac neophodan za lečenje devetogodišnje Nađe Novaković odjeknula je zemljom. Uključili su se svi, a sve je pokrenuo on – Jovan Simić.
Čovek zbog koga je nacija ponovo dobila polet, primer da solidarnost i humanost u našem narodu i dalje postoje, ako ne isto onako intenzivno kao nekada, onda još jače.
U Miljanovom korneru“ humanista , ali sada i stručnjak za marketing u sportu Jovan Simić otkriva:
- Kako se rodi ideja koja pokrene celu Srbiju?
- Koliko je težak put od ideje do realizacije?
- Da li je najteži zadatak ubediti sportiste da učestvuju i zašto se neki „slikaju“ a neki ne?
- Ko su sportisti koji su mu uvek izašli u susreta, šta su bili razlozi za odbijanje?
- Prodaja dresova, Asovi za decu, Večera sa ...., Kutak za humanitarni trenutak......Koliko je pomoći prikupio, ali i šta je osnovni cilj svake njegove akcije?
- Kako danas izgleda kada se sretne sa decom i ljudima kojima je pomogao?
- Humanitarna utakmica propalih fudbalera... koga nije bilo sramota da prizna daje „propo“?
Nemanja Vidić i Jovan Simić - Sputnik Srbija, 1920, 28.10.2021
SPORT
Mladi humanitarac ponovo u akciji: „Postalo je jako teško, ali moramo da skrenemo pažnju“
I sam ljubitelj sporta, znao je da postoje mnogi slični njemu, kod kojih će ljubav prema sportu pratiti i ogromna ljudskost. Priča o Jovanu Simiću i njegovim delima oduševila je medije, naciji vratila veru u ljude, Jovanu dodelila status heroja koji uliva poverenje i u kome se već vide ideje za dalje humanitarne događaje. On na sebe ne preuzima lake zadatke, i od njega se ne očekuju mala dostignuća. Sada želi da promeni pogled na srpski fudbal. I naravno, da pomogne.
- Kako je svoj plan izneo vodećim ljudima u FK Voždovac i napravio „bum“ u marketingu srpskih klubova?
- Dete Miljakovca, Jovan ima misiju da novooformljeni fudbalski klub iz njegovog kraja postane nacionalni ponos, kako i zašto?
Jovan Simić otkriva Miljanu Milićeviću veoma iskrenu priču o ideji da vidi lokalne fudbalske stadione prepune, da poput Engleza svi budu puni ljubavi i ponosa prema lokalnom klubu. Emisiju „Miljanov korner“ možete pratiti od 21 čas na našem Jutjub kanalu i na talasima Radija Studio B.
Miljanov korner: 05.11.2021.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala