Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vučić s Krivokapićem, Ramom i Dimitrovim u restoranu: Prijateljstvo za budućnost regiona/video, foto/

© Foto : Instragram/buducnostsrbijeavPredsednik Srbije Aleksandar Vučić sa premijerima Albanije i Crne Gore, Edijem Ramom i Zdravkom Krivokapićem, kao i zamenikom makedonskog premijera Nikolom Dimitrovim.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa premijerima Albanije i Crne Gore, Edijem Ramom i Zdravkom Krivokapićem, kao i zamenikom makedonskog premijera Nikolom Dimitrovim. - Sputnik Srbija, 1920, 04.11.2021
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu fotografiju iz jednog beogradskog restorana sa premijerima Albanije i Crne Gore, Edijem Ramom i Zdravkom Krivokapićem, kao i zamenikom makedonskog premijera Nikolom Dimitrovim.
Vučić je ispod fotografije na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav", na kojoj se vidi i premijerka Ana Brnabić, napisao: "Naše prijateljstvo je prijateljstvo za budućnost celog regiona".
"Divno veče u restoranu "Salon 1905" sa prijateljima iz regiona Edijem Ramom, Zdravkom Krivokapićem i Nikolom Dimitrovim. Ana Brnabić i ja predstavili smo našim gostima odlična srpska vina, a smeli smo da ih uporedimo i sa veoma dobrim francuskim vinima", naveo je Vučić.
Prethodno je Vučić sa Ramom i Krivokapićem obišao Kulu "Beograd".
"Sa Edijem Ramom i Zdravkom Krivokapićem obilazim večeras Kulu 'Beograd'", naveo je Vučić na Instagramu na kojem je objavio i snimak obilaska, pomenuvši večeru na kojoj će se, kako je naveo, razgovarati o infrastrukturnim projektima.

Krivokapić: Podržavam sve korisne regionalne inicijative

Zdravko Krivokapić napisao je na svom Tviter nalogu da mu je bilo zadovoljstvo što je bio gost na večeri povodom regionalne inicijative "Otvoreni Balkan".
"Iako sam kao crnogorski premijer na večeri zastupljen u formatu gosta, podržavam sve korisne regionalne inicijative, naročito kada one dolaze od naših prijatelja i suseda iz Srbije, Albanije i Severne Makedonije, sa ciljem što brže integracije celog regiona u EU", istakao je Krivokapić.
Krivokapić je završio zvaničnu posetu Srbiji, dok će Rama i Dimitrov danas razgovarati sa Vučićem u okviru inicijative "Otvoreni Balkan".
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala