- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Jokić je opet doživeo „izdaju“ /video/

© AP Photo / Brandon DillNikola Jokić
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 04.11.2021
Pratite nas
Nikola Jokić, potencijalni reprezentativac Srbije, odigrao je još jednu odličnu partiju u NBA ligi, ali je ponovo doživeo svojevrsnu izdaju od strane svojih saigrača iz Denvera, ekipe koja je pretrpela već četvrti poraz u osam mečeva nove sezone.
Jokić je za 35 minuta provedenih na terenu ubacio 34 poena uz 11 skokova i pet asistencija, ali to nije bilo dovoljno da se ostvari trijumf.
Ekipa Memfisa je upisala veliku pobedu rezultatom 108:106 i stavila do znanja upravi Denvera da ponovo nije uspela da napravi dobru ekipu oko Jokića.
Jedini vredan pomena u timu iz Kolorada je Vil Barton sa 26 poena, Majkl Porter je imao 12 uz 11 skokova, a Eron Gordon i Monte Moris su potpuno podbacili sa svega devet odnosno osam poena.
Na drugoj strani čak šestorica igrača su imala dvocifreni učinak i to je ključ pobede, najbolji je bio Džeret Džekson sa 22 poena, Dža Morent je dodao 18, a Kevin Andeerson i Dezmond Bejn su dodali po 16.
Da stvar bude još gora, Jokića ne samo da nisu poštovali saigrači već to ponovo nisu uradile ni sudije koje nisu dosudile očigledan prekršaj nad srpskim centrom u poslednjem napadu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala