- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Kako su Rusija i Kina ućutkale građanina Šmita | Od četvrtka do četvrtka

Pratite nas
Rusija i Kina odnele još jednu pobedu u SB UN – usvojena rezolucija kojom se produžava mandat EUFOR-a u BiH i u kojoj nema OHR i visokog predstavnika. Premijer Crne Gore bio u zvaničnoj poseti Beogradu. Moskva upozorava da Zapad odobrava zaoštravanje situacije na Balkanu, zbog čega kosovski ekstremisti u svakom trenutku mogu da izazovu konflikt.
O ovim temama u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka“ Nataša Milosavljević razgovara sa diplomatom Zoranom Milivojevićem. Da li je odluka SB UN veliki udarac za zapadne zemlje i kolika je uloga Rusije i Kine? Kakva je sudbina OHR-a? Koliko je značajno to što je produžen mandat Euforu? Da li će se Kristijan Šmit zakonski suočiti sa optužbom Milorada Dodika za lažno predstavljanje? Zašto je obelodanjen izveštaj Kristijana Šmita uoči sednice SB UN? Mogu li Crna Gora i Srbija da resetuju odnose dok je Milo Đukanović predsednik države? Kakve pouke mogu da se izvuku iz izbora u Severnoj Makedoniji i debakla Zorana Zaeva? Zapad odobrava zaoštravanje situacije na Balkanu, zbog čega kosovski ekstremisti u svakom trenutku mogu da izazovu konflikt na poluostrvu.
Emisiju vodi i uređuje Nataša Milosavljević.
Od četvrtka do četvrtka, 04.11.2021.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala