Anđela svojim glasom leči decu obolelu od raka

© Foto : Ustupljeno SputnjikuAnđela Ninković
Anđela Ninković - Sputnik Srbija, 1920, 04.11.2021
Pratite nas
Solistički koncert studentkinje solo pevanja Anđele Ninković biće održan u utorak, 9. novembra u „Akademiji 28“ s početkom u 19:30 časova. Muzički događaj pod sloganom „Veče bez zidova“ humanitarnog je karaktera i posvećen je udruženju „Uvek Sa Decom“ koje prikuplja sredstva za lečenje dece obolele od karcinoma.
Publika će imati prilike da čuje Anđelino izvođenje različitih muzičkih žanrova – na repertoaru će se naći neke od najprepoznatljivijih operskih arija, pesme iz popularnih mjuzikla i filmova, ali i evergrin hitovi.
Anđela Ninković je dobitnica velikog broja prestižnih priznanja na juniorskim takmičenjima širom sveta. Trenutno studira na Muzičkoj akademiji Univerziteta Slobomir, smer solo pevanje, u klasi profesorke Anastasije Holc.
© Foto : Ustupljeno SputnjikuAnđela Ninković
Anđela Ninković - Sputnik Srbija, 1920, 04.11.2021
Anđela Ninković
Učestvovala je u svetskoj premijeri baletske predstave „Dante Metanoja“ gde je nastupila sa najvećom zvezdom baleta Sergejem Polunjinom. Bila je poslednja učenica operske dive Biserke Cvejić, a samo sa četrnaest godina je nastupila u Milanskoj skali.
Ulaznice za koncert „Veče bez zidova“ mogu se kupiti po ceni od 700 dinara na blagajni „Akademije 28“ (Nemanjina 28). Sav prihod od ulaznica biće doniran za decu obolelu od raka.
Kako je izgledalo odrastanje i istovremeno građenje internacionalne karijere pogledajte u Anđelinom intervjuu za Sputnjik:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala