- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

Šta treba uraditi ako vam još uvek nije stigla uplata od 30 evra

© Sputnik / Alekseй Suhorukov / Uđi u bazu fotografijaNovčanice od 5, 10 i 20 evra
Novčanice od 5, 10 i 20 evra - Sputnik Srbija, 1920, 03.11.2021
Pratite nas
Danas je treći i poslednji dan kako država građanima uplaćuje 30 evra. Penzioneri su u ponedeljak dobili svoj novac, juče je novac dobilo još oko 2 miliona građana, a danas bi ih isto toliko na računu trebalo da vidi uplatu od tačno 3.573 dinara.
Oni koji su se prijavili, a nisu obavešteni od banke da im je uplata legla na račun, u dva koraka mogu da provere da li su uneli ispravne podatke.
Potrebno je da posetite sajt: https://idp.trezor.gov.rs/, gde postoji opcija "Provera statusa prijave".
Na statusu prijave saznaćete u kojoj proceduralnoj fazi je uplata.
Ukoliko je sa vašim nalogom sve u redu, u postupku provere dobićete i informaciju "POSLAT NA PLAĆANJE", prenosi Blic.
Inače, građani koji su se u maju prijavili za novčanu pomoć u iznosu od dva puta po 30 evra ne treba da se prijavljuju za dodatnu pomoć od 20 evra, jer će im ona biti automatski uplaćena u decembru.
Takođe, ni korisnici penzija, primaoci socijalne pomoći i lica u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija ne treba da se prijavljuju, napominje se u ministarstvu.
"Ostali punoletni državljani Srbije koji imaju prebivalište na teritoriji Srbije i važeću ličnu kartu, koji se prethodno nisu prijavili za dva puta po 30 evra, a sada žele da dobiju dopunsku pomoć u iznosu od 20 evra moći će da se prijave na portalu Uprave za trezor, idp.trezor.gov.rs u periodu od 15. do 30. novembra.
Takođe, svi oni koji su u međuvremenu stekli pravo na pomoć, bilo da su postali punoletni ili dobili državljanstvo, prebivalište ili ličnu kartu treba da se prijave ukoliko žele pomoć.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala