- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Tim saopštio važne vesti: Nadam se da sledeći put stvari neće otići ovako daleko

© AP Photo / Lee Jin-manDominik Tim
Dominik Tim - Sputnik Srbija, 1920, 03.11.2021
Pratite nas
Dominik Tim, jedan od najboljih tenisera sveta, saopštio je da će se vratiti tenisu u decembru ove godine, te da oporavak od operacije ručnog zgloba dobro prolazi.
Tim iza sebe ima najslabiju sezonu u poslednjih nekoliko godina, nalazio se u lošoj formi otkako je osvojio US open 2020, na sve to se nadovezala i povreda, te je poslednji meč odigrao krajem juna i nekoliko nedelja kasnije saopštio je da će propustiti ostatak sezone.
Tim je podvrgnut operacijom, a drugog novembra saopštio je nove vesti u vezi oporavka.
„Jako sam srećan što mogu da saopštim da mi oporavak ide u dobrom smeru. Današnja magnetna rezonanca pokazala je da mi je ručni zglob u mnogo boljem stanju. Juče sam prvi put trenirao sa teniskom lopticom i moj tim i ja se nadamo da ću uspeti da se vratim takmičenju na kraju ove godine“, napisao je Tim i dodao:
„Vratiću se takmičenju u decembru i igraću Mubadala svetski šampionat u Abu Dabiju, a sve u nadi da ću se na ATP tur vratiti na Australijan openu“.
Prethodnih nedelja mnogo se pisalo o vakcinama u Australiji, da li će nevakcinisani igrači moći da učestvuju, tu se provlačilo i ime Domina Tima, pa je morao da se dotakne i te teme.
„Na oba turnira vakcinacija je obavezna i moram da kažem da sam već vakcinisan. Video sam neke vesti prethodnih nedelja o toj temi, a dobro je poznato da sam rekao da ću se vakcinisati. Nadam se da sledeći put stvari neće ići toliko daleko, kao što je to bilo prošle nedelje“.
Tim se na kraju zahvalio navijačima koji mu pružaju bezrezervnu podršku tokom ovog teškog perioda.
Austrijanac se oprostio od tenisa: Najdraža pobeda protiv Đokovića
Rus ga je dovodio do ludila, a Đoković mu „nije zabavan“ – ko je Marton Fučovič?
Ana Ivanović treći favorit navijača za „Kuću slavnih“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala