- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Može li Banatski dvor da spreči iznenadnu gasnu krizu u Srbiji /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
Srbija ima gasno skladište u Banatskom dvoru koje je puno i to je ono što je dobro u situaciji kada je došlo do havarije na gasovodu u Bugarskoj, kaže za Sputnjik stručnjak za energetiku Jelica Putniković.
Trijumf opozicije na lokalnim izborima u Severnoj Makedoniji, premijer Zoran Zaev najavio ostavku. Kakvi se zaokreti u makedonskoj politici očekuju nakon promene vlasti?
Susret Makrona i Bajdena tokom samite Grupe 20 bio je prvi korak Vašingtona u pokušaju da izgladi odnose s Parizom, nakon niza „šamara“ koje su Francuzi u poslednje vreme dobili od Amerikanaca, ocenjuju politikolozi.
Otkrivamo: na koji način kosovski Albanci, uz pomoć lažnih ovlašćenja sklapaju ugovore kod notara s navodnim posrednicima, to jest prodavcima, i na taj način otuđuju srpsku imovinu na Kosovu i Metohiji?
Nekoliko stotina studenata, profesora i građana okupilo se na platou kod Filozofskog fakulteta na protestu protiv progona profesora Miloša Kovića.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala