- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đoković: Nije moglo bolje

© AP Photo / Elise AmendolaNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 01.11.2021
Pratite nas
Srpski teniser Novak Đoković sumirao je utiske posle prvog meča nakon poraza u finalu US opena, u kojem je u paru sa Filipom Krajinovićem pobedio Australijance Luka Savila i Aleksa de Minora.
Đoković i Krajinović su se plasirali u drugo kolo Mastersa u Parizu i zakazali duel sa Džonom Pirsom i Filipom Polašekom.
Novak je oscilirao tokom tri seta tenisa, ali je na kraju bio zadovoljan pruženim.
„Početak turnira nije mogao da prođe bolje. Retko sam igrao dubl pred toliko publikom. Bio sam spor na početku, nisam imao baš osećaj...“, izjavio je Đoković.
Do kraja sezone će pokušati da, pored titule u pariskoj dvorani Bersi, dođe i do trofeja na Dejvis kupu i Završnom turniru u Torinu.
„Ova sezona je bila puna uspeha i zadovoljstva, ali i iscrpljujuća. Morao sam da se nosim sa raznim stvarima, kako na terenu, tako i van njega. Nije gotovo. Veoma sam ponosan na grend slemove koje sam osvojio. Nisam uspeo da dođem do trofeja u Njujorku, ali ima mnogo stvari zbog kojih se radujem i želim da učinim sve kako bih se još radovao“, podvukao je Novak, koji će se do kraja godine boriti i za to da ostane prvi na ATP rang listi.
Najbolji teniser sveta će na teren ponovo u utorak, kada od 19.30 igra drugo kolo singla protiv Mađara Martona Fučoviča.
Višković za Sputnjik o Đokovićevoj glavi, „nagaznim minama“ i „lovu na veštice“
Politički „rat“ – razlog je Novak Đoković
Đoković: Svi koji me poznaju mogu da sami da zaključe
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala