- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đoković „šokirao“ Medvedeva: „Kako je ovo uspeo?“ /video/

© AP Photo / John MinchilloNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 29.10.2021
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, pokazao je da se nalazi u sjajnoj formi odigravši sjajni volej iz trka na treningu protiv Danila Medvedeva.
Đoković ovih dana trenira na Akademiji Patrika Muratoglua, a sparing mu je, ni manje ni više, nego drugi teniser sveta Danil Medvedeva.
Ne dešava se često da se prvi i drugi na svetu zajedno pripremaju za turnir, ali s obzirom da su veliki prijatelji, i da više nema tajni između njih dvojice, za Masters u Parizu odlučili su da zajedno treniraju.
Đoković i Medvedev odradili su nekoliko treninga, a na jednom od njih viđen je sjajan poen koji je pripao srpsku teniseru.
„Jednostavno Novak... Danil Medvedev nije mogao da veruje da je Đoković ovo pogodio“, glasio je komentar iznad videa u kom je Novak odigrao odličan volej.
Srpskom teniseru će Masters u Parizu biti prvi turnir na kom učestvuje, nakon što je izgubio u finalu US Opena kada je imao šansu da ispiše nove stranice istorije.
Tada ga je upravo Medvedev sprečio da bude postane prvi teniser u Open eri koji je osvojio sva četiri Grend slema i prvi sa 21 Slem titulom.
Medvedev uz Đokovića: „Konačno smo uspeli“ /video/
„Niko nikad neće ostvariti to što su ostvarila ta tri čudovišta“
Zverev o Novaku, Medvedevu i Cicipasu: „Nemojte pogrešno da me shvatite“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala