- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Stara dama“ je izabrala srpski biser

© Foto : LaPreše via AP/Marco BuccoDušan Vlahović
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 29.10.2021
Pratite nas
Juventus više ne želi da sedi skrštenih ruku, već je krenuo u ofanzivu da angažuje Dušana Vlahovića već u januaru 2022. godine. Nakon što je srpski biser odbio produžetak saradnje sa Fiorentinom, torinska „stara dama“ želi da preduhitri paklenu konkurenciju.
I dok su mediji na Apeninima prethodnih dana pisali da Liverpul i Mančester siti žele da obezbede potpis Dušana Vlahovića, sada je u prvom planu najtrofejniji italijanski klub – Juventus.
Gigant iz Torina spreman je da ponudi između 50 i 55 milona evra uz eventualnu tehničku kompenzaciju samo da bi odneo pobedu u trci za Vlahovića, dok Fiorentina neće pristati za manje od 60 miliona evra.
Bivši napadač Partizana za kojeg su letos Atletiko Madrid i Totenhem nudili 60 i 70 miliona evropskih novčanica nedavno je odbio da potpiše novi, daleko bogatiji ugovor s klubom iz Firence, što je razbesnelo predsednika Roka Komisa.
Vlahović je ove sezone odigrao deset mečeva za „ljubičaste“ u Seriji A i postigao je pet golova, od kojih je poslednji pravo remek delo iz slobodnog udarca u pobedi nad Kaljarijem na „Artemio Frankiju“.
Juventus želi da angažuje Vlahovića kako bi rešio pitanje prvog napadača na duže staze, ali ostaje da se vidi da li će Srbin i ljudi koji ga zastupaju pronaći zajednički jezik sa „starom damom“, kao i da li će Fiorentina pristati na pomenuto obeštećenje ili će ga držati do isteka ugovora, što bi bilo suludo jer bi u tom slučaju ostala kratkih rukava.
Žoze Murinjo - Sputnik Srbija, 1920, 29.10.2021
SPORT
Italijanske avanture „Gospodina specijalnog“ /foto, video/
 Luka Jović  - Sputnik Srbija, 1920, 29.10.2021
SPORT
Jović je od „ubice“ postao duh – neophodan mu je „kečap“
Nemanja Vidić i Jovan Simić - Sputnik Srbija, 1920, 28.10.2021
SPORT
Mladi humanitarac ponovo u akciji: „Postalo je jako teško, ali moramo da skrenemo pažnju“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala