Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Nenad Čanak ispitan u policiji zbog prijave iz Crne Gore

© Tanjug / JAROSLAV PAP Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak (S) glasao je danas nešto posle 12 sati na biračkom mestu broj 197 u srednjoj skoli "Dositej Obradović" u Suvoborskoj ulici broj 6 u Novom Sadu
 Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak (S) glasao je danas nešto posle 12 sati na biračkom mestu broj 197 u srednjoj skoli Dositej Obradović u Suvoborskoj ulici broj 6 u Novom Sadu - Sputnik Srbija, 1920, 29.10.2021
Pratite nas
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak dao je danas izjavu u Policijskoj upravi Novi Sad po zamolnici nadležnih organa Crne Gore, a predočeno mu je i da je protiv njega "NVO Alternativa" podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja, saopštila je LSV.
Lider LSV rekao je da je cilj prijave, kako je ocenio,te izmišljene organizacije da se zastraši i izloži neprijatnositi zato što je pružio podršku prijateljima u Crnoj Gori.
"To je besramna haranga na drugačija mišljenja i zato će njeni inicijatori i njihovi surabotnjici u Republici Srbiji kad-tad odgovarati. Ovom prilikom nije dostavljena krivična prijava, a navodi koji su mi predočeni su netačni i neistiniti", rekao je Čanak.
Kako se navodi, Čanak kaže da su sličnu prijavu protiv njega već podnosile Dveri.
"Kada na kraju pogledam ko to vodi kampanju protiv mene, potpuno je jasno da sam na pravoj strani", zaključio je Čanak, a preneo Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala