- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Zapadni plan za rušenje Dodika | Od četvrtka do četvrtka

Pratite nas
Odnosi SAD i Srbije su, prema rečima Eskobara, naprasno postali komplikovani. Postoje indicije da albanska strana planira da 6. novembra zauzme trafostanicu Valač. Zvizdić i Izetbegović upozoravaju na eskalaciju tenzija u BiH i zovu Zapad u pomoć zbog Dodikovih izjava koji je prvi put ostao bez podrške poslanika u parlamentu Republike Srpske.
O svim ovim temama u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka“ razgovarali smo sa glavnim i odgovornim urednikom portala „Fakti“ Đurom Bilbijom. Pitali smo ga koje će biti posledice Dodikovog neuspeha da ubedi poslanike da glasaju za njegove predloge i da prikupi dvotrećinsku većinu? Šta je cilj pisma koje su predsedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić i predsedavajući Doma naroda Bakir Izetbegović uputili na nekoliko stotina adresa u EU i SAD? Zašto su odnosi Srbije i SAD naprasno postali komplikovani?
Da li nam predstoji period koji će sigurno biti daleko dinamičniji nego što je to do sada bio slučaj? Koliko su opravdane tvrdnje zapadnih sila o malignom ruskom uticaju na Balkanu?
Zapadni plan za rušenje Dodika | Od četvrtka do četvrtka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala