- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Zaoštravanje odnosa Varšave i Brisela: Kako bi mogao da se završi sukob /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik
Večeras u vestima:
Dodik prvi put bez podrške Skupštine Republike Srpske. Zbog čega poslanici nisu prihvatili Dodikove predloge I kako će se to odraziti na političku scenu u Banja Luci?
Sve veće zaoštravanje odnosa između Varšave i Brisela. Kako bi mogao da se završi sukob koji traje već godinama oko vladavine prava i nezavisnosti pravosuđa.
Zbog pogoršavanja situacije sa kovidom 19, u Moskvi počeli „prinudni neradni dani“, a u ostalom delu zemlje ova mera primenjivaće se od 1. novembra.
Šef kineske diplomatije u Beogradu. Srbija je za Peking jedna od najznačajnijih zemalja u ovom regionu bez obzira na našu veličinu i to prijateljstvo za Kinu ima strateški značaj, ocenjuju analitičari.
Soroš podržao novu kampanju pod nazivom „Dobre informacije“ sa ciljem suprotstavljanja lažnim vestima. Iako ova vest zvuči kao dobar vic, treba imati na umu da iza nje stoje stotine miliona dolara, kažu stručnjaci.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala