- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Dodikovi predlozi nisu prihvaćeni – šta čeka Srpsku /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
Dodik prvi put bez podrške Skupštine Republike Srpske. Zbog čega poslanici nisu prihvatili Dodikove predloge I kako će se to odraziti na političku scenu u Banja Luci?
Ukoliko albanska strana zauzme trafostanicu Valač na severu Kosova - Priština bi prešla poslednju crvenu liniju. Analitičari kažu da je na međunarodnoj zajednici da ovu akciju spreči.
Sve veće zaoštravanje odnosa između Varšave i Brisela. Kako bi mogao da se završi sukob koji traje već godinama oko vladavine prava i nezavisnosti pravosuđa.
Zbog pogoršavanja situacije sa kovidom 19, u Moskvi počeli „prinudni neradni dani“, a u ostalom delu zemlje ova mera primenjivaće se od 1. novembra.
Šef kineske diplomatije u Beogradu. Srbija je za Peking jedna od najznačajnijih zemalja u ovom regionu bez obzira na našu veličinu i to prijateljstvo za Kinu ima strategijski značaj kao i za nas, ocenjuju analitičari.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala