- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Incident u Morači – trener krenuo da bije sudije! /video/

© SputnikKošarkaška lopta
Košarkaška lopta - Sputnik Srbija, 1920, 28.10.2021
Pratite nas
Košarkaši Budućnosti pobedili su Valensiju na domaćem terenu u drugom kolu Evrokupa, ali je taj trijumf ostao u senci incidenta tokom kojeg je trener Valensije Đoan Penjaroja nasrnuo na sudije.
Nedugo nakon isteka poslednjeg minuta utakmice, koju je u dvorani Morača Budućnost pobedila rezultatom 71:70, Penjaroja je izgubio živce.
Španski stručnjak se pozdravio sa stručnim štabom protivnika, a onda krenuo ka tunelu u koji su ulazile sudije i pokušao da fizički napadne arbitre, kojima je prethodno svašta rekao nakon što nisu dosudili faul nad Bojanom Dubljevićem u poslednjem napadu.
Obezbeđenje je sprečilo nastajanje većeg fizičkog sukoba, a Penjaroja na konferenciji za medije nije želeo da prokomentariše svoje ponašanje, već je istakao da je u poslednjem napadu Valensije načinjen faul.
Podsetimo, Podgoričani su došli do trijumfa pogotkom Džastina Kobsa na 22 sekunde do kraja, da bi u narednom napadu isti igrač ukrao loptu Dubljeviću.
Ostaje da vidimo kakvu će kaznu dobiti Penjaroja, te je vrlo moguće da dvostrukom šampionu FIBA Lige šampiona sledi suspenzija.
Partizan „pregazio“ Turke u Beogradu i ostao savršen!
Počinje proces amerikanizacije Evrope – gde je tu Beograd?
Đorđevićev Fener ljut: „Sudije su odlučile pobednika“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala