- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Čudesan preokret Srbinovog tima, Bogdanović se ispromašivao /video/

© AP Photo / John BazemoreBogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 28.10.2021
Pratite nas
Košarkaši Oklahoma Siti Tandera, za koje nastupa naš Aleksej Pokuševski, napravili su čudesan preokret protiv El-Ej Lejkersa. Iste večeri Atlanta Hoksi našeg Bogdana Bogdanovića pobedili su Nju Orleans Pelikanse, ali uz loše šutersko veče Srbina.
Pokuševski je odigrao još jdan loš meč, a na terenu je proveo samo sedam minuta i za to vreme je uhvatio dva skoka i izgubio jednu loptu, te nije nijednom šutnuo na koš.
I bez njegovog doprinosa Oklahoma je uspela da nadoknadi čak 26 poena minusa i da pobedi ne bilo koga, već jednog od kandidata za titulu, Los Anđeles Lejkerse (123:115).
Istini za volju kod gostiju nije bilo Lebrona Džejmsa, ali to ne sme da umanji čudesan preokret ekipe kojoj je ovo bio prvi trijumf u sezoni.
Njemu je najviše doprineo Šej Gildžus-Aleksander sa 27 poena, devet skokova i pet asistencija. Darijus Bejzli je imao 20 poena, dok je ruki Džoš Gidi dodao 18 poena i deset asistencija.
Na drugoj strani nisu pomogli ni Entoni Dejvis sa 30 poena i osam skokova, ni Rasel Vestbruk sa 20 poena, 14 skokova i 13 asistencija.
Atlanta Hoksi su takođe napravili preokret, pošto su uspeli da nadoknade dvocifrenu razliku protiv Nju Orleans Pelikansa i slave pobedu od 102:99 na gostovanju.
Bogdanović je nažalost nastavio da pruža ispodprosečne partije ove sezone, pa je ovog puta za nešto više od pola sata na terenu imao 12 poena (4/12 iz igre), i po tri skoka i asistencije.
Pelikansi su utakmicu ispustili kada je Herbert Džouns promašio bacanje na 50 sekundi do kraja, nakon čega je usledila serija promašaja koja je pripala Hoksima.
Najbolji kod pobednika bio je Trej Jang sa 31 poenom, pet skokova i sedam asistencija, a najbolje ga je pratio Džon Kolins sa 16 poena i 12 skokova.
Na drugoj strani viđena je nova sjajna partija Jonasa Valančunasa, koji je imao 16 poena i 15 skokova, dok su se istakli i Devonte Grejem sa 21 poenom i šest asistencija i Brendon Ingram sa 20 poena i osam skokova.
Jokiću stradalo koleno – pao je na parket, a u dvorani je zavladao muk /video/
Marjanović savršen – Srbin i Dončić rešili teksaški dvoboj /video/
Tvrdi da je Isus Hrist: Nova epizoda u žalosnoj sudbini bivšeg NBA igrača
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala