- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Oštra kritika Medžika: Nikada ovo nisam video za 42 godine /video/

© AP Photo / Ringo H.W. ChiuAmerički košarkaš Entoni Dejvis na utakmici protiv Golden Stejt Voriorsa
Američki košarkaš Entoni Dejvis na utakmici protiv Golden Stejt Voriorsa - Sputnik Srbija, 1920, 24.10.2021
Pratite nas
Medžik Džonson, proslavljeni američki košarkaš, kritikovao je igrače Los Anđeles Lejkersa – Entonija Dejvisa i Dvajta Hauarda – koji su imali fizički obračun u toku utakmice sa Finiks Sansima.
Lejkersi su jako loše otvorili sezonu, izgledaju disfunkcionalno, neorganizovano i kao posledica toga stigli su porazi od Golden Stejt Voriorsa i Finiks Sansa.
Međutim, jedno je izgubiti utakmicu, a drugo praviti cirkus od iste i to je bio slučaj u duelu protiv franšize iz Arizone.
U jednom trenutku Entoni Dejvis i Dvajt Hauard, saigrači u ekipi, imali su fizički obračun na klupi i morali su da budu razdvojeni da stvari ne bi eskalirale.
Ovo je nedopustivo za profesionalnu ekipu, a pogotovo za LA Lejkerse koji su, uz Boston Seltikse, najtrofejnija franšiza uz NBA.
Jedan od najboljih košarkaša u istoriji Lejkersa je upravo Medžik Džonson, neko ko je ih je učinio ovako poznatim, te ih je preko zvaničnog Tviter naloga oštro kritikovao.
„Dvajt Hauard i Entoni Dejvis imali su fizički obračun na klupi... za moje 42 godine koliko sam uključen u LA Lejkerse ovako nešto nikada nisam video“, napisao je Medžik.
Lejkersi ne izgledaju nimalo dobro i videćemo na koji će način uspeti da reše probleme koji su pre svega usko vezani za hemiju u ekipi.
Neverovatna situacija u Americi – tuča između saigrača /video/
Jokićev potez „zapalio“ mreže: „Nikada nisam video...“
„Jokić, Gasol, Parker...“ – ko je „ignorisan“ u anketi najvećih NBA košarkaša u istoriji?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala