- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bizaran slučaj: Nasilje, svadba i na kraju – zatvor uz samo jednu slamku spasa

© Foto : dpa via AP/Matthias BalkFrancuski fudbaler Lukas Ernandez (desno) u duelu sa igračem Ajntrahta
Francuski fudbaler Lukas Ernandez (desno) u duelu sa igračem Ajntrahta - Sputnik Srbija, 1920, 23.10.2021
Pratite nas
Francuskom fudbaleru Lukasu Ernandezu osuđen je na zatvorsku kaznu od šest meseci jer je prekršio nalog iz 2017. godine o zabrani prilaska tadašnjoj devojci, a sada ženi. Jedino što trenutno može da ga spasi je žalba, koja još nije razmotrena.
Ernandez je u problem došao zbog žustre svađe sa svojom devojkom Amelijom Osom Ljorente dok je bio fudbaler Atletiko Madrida.
Tada je zajedno sa njom završio na sudu i oboma je izrečena zabrana prilaska jedno drugome. Fudbaler je osuđen za nasilje u porodici, dok je njegova devojka završila u bolnici sa manjim povredama, a osuđena je za fizički napad i uništavanje imovine.
Zabrana prilaska je prekršena kada su se zajedno pojavili u Španiji samo nekoliko meseci kasnije, nakon što su se venčali.
Tada Amelija Oso Ljorente nije uhapšena jer joj zabrana prilaska prethodno nije uručena, dok je Ernandez osuđen na šest meseci zatvora jer mu ovo nije bio prvi prekršaj, mada je ista tada odložena.
Svetski mediji navode da Ernandez mora da se samovoljno pojavi u zatvoru koji će izabrati do 28. oktobra. Zanimljivo je da mu ovo nije poljuljalo status u klubu, pa se očekuje da u sredu 27. oktobra nastupi na utakmici Lige šampiona.
Ernandeza sada može da spasi samo zvanična žalba koju planira da podnese.
Podsetimo, momak iz Marseja ima 25 godina, igra na poziciji defanzivca i Bajern je za njega pre nešto više od dve godine platio 80 miliona evra.
Sanjaju li: Arapi osvajaju Englesku – pala još jedna „tvrđava“
„Da su Srbi ovo uradili Albancima...“ /foto/
Engleska bruji zbog reči Bečlije iz Zvezde: „Doživeo sam šok, često smo pili...“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala