- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Zajednička akcija Amerike i EU za Kosovo i BiH /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
Vakcine „Sputnjik Ve“ (Sputnik V), proizvedene na Institutu „Torlak“, od danas na vakcinalnim punktovima širom Srbije. Koliko su važne vojska i policija toliko je važan i „Torlak“, poručila doktorka Danica Grujičić koja se i prva vakcinisala.
Kombinovani model nastave od ponedeljka u srednjim školama u četiri grada.
Zbog nedavne presude poljskog Ustavnog suda da su pojedini članovi povelje Evropske unije neustavni u toj zemlji, Francuska je upozorila Poljsku da bi mogla podleći sankcijama. Da li Varšavi preti i izbacivanje iz EU i da li je tako nešto uopšte moguće?
Američki Stejt department najavio je da će SAD i EU dodatno ojačati zajednički angažman na Zapadnom Balkanu. Analiziramo, šta to znači za Srbiju, a šta za Kosovo i Metohiju i Republiku Srpsku?
Statua Tomasa Džefersona u zgradi Njujorške gradske uprave biće uklonjena zbog žalbi Afroamerikanaca da je bio robovlasnik. To je odraz razornog stanja duha i svojevrsne kulturne revolucije, kažu analitičari.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala